Manifesto

'Kan een café evenveel om geluk als om gastvrijheid draaien? Daar zijn wij van overtuigd! Natuurlijk draait het in de horeca om heerlijke gerechten en sublieme service. Maar wij geloven dat een café dé plek is om je gelukkig te voelen. Bij Hills & Mills praktiseren mensen geluk en inspireren anderen hetzelfde te doen.'

Get pure. Get right. Get together.


Good health is made up of twenty-five percent diet, twenty-five percent exercise, and fifty percent happiness.

3 values

 1. We bouwen op het pure in de wereld. Pure mensen, relaties en producten.
 2. We streven ernaar in elke situatie het juiste te doen. De juiste intenties en acties. Maar ook de juiste snelheid, smaak en bronnen.
 3. We genieten ervan dat alles en iedereen is verbonden. Daar zijn we allemaal onderdeel van.

‘Life is like a mirror. We get the best results when we smile at it.’

Guidelines

Our 6 values

Practice happiness… in everything you do

 1. Do what feels right… and give it  your all
 2. Be positive… first, second and last
 3. Aim higher… and live up to your ambitions    
 4. Lose yourself… in doing what you love 
 5. Build true relations… with people, society and the world
 6. Make art… the true gifts from the soul
 
'Happiness is finding a pencil.'  Creativiteit en geluk zijn  gelinkt . Veel van onze gasten schrijven, tekenen en dichten in de notitieboekjes. Als je er in bladert, kom je de meest geweldige dingen tegen. Wie weet brengen we ooit een boekje uit met 'the best of...'.

'Happiness is finding a pencil.'

Creativiteit en geluk zijn gelinkt. Veel van onze gasten schrijven, tekenen en dichten in de notitieboekjes. Als je er in bladert, kom je de meest geweldige dingen tegen. Wie weet brengen we ooit een boekje uit met 'the best of...'.

Deze kaartjes geven wij gasten die bij ons gegeten hebben. Ons 'field research' helpt ons gasten elke dag nog blijer te maken.  En stiekem worden we bij het lezen zelf ook altijd blij van deze kaartjes :).

Deze kaartjes geven wij gasten die bij ons gegeten hebben. Ons 'field research' helpt ons gasten elke dag nog blijer te maken.  En stiekem worden we bij het lezen zelf ook altijd blij van deze kaartjes :).

Elk moment dat je stilstaat bij wat er goed is gegaan, draagt direct bij aan hoe gelukkig jij je voelt. Dit is zelfs wetenschappelijk bewezen. Bij HIlls vragen wij gasten om hun geluk met ons te delen .    Oefening voor thuis   Schrijf elke avond voor je gaat slapen in een ‘what-went-well-today’-boekje drie dingen op die op die dag goed zijn gegaan. Deze simpele oefening is zo krachtig, dat het zelfs mensen uit hun depressie kan helpen! Ook het team van Hills houdt zo'n boek bij.

Elk moment dat je stilstaat bij wat er goed is gegaan, draagt direct bij aan hoe gelukkig jij je voelt. Dit is zelfs wetenschappelijk bewezen. Bij HIlls vragen wij gasten om hun geluk met ons te delen

Oefening voor thuis

Schrijf elke avond voor je gaat slapen in een ‘what-went-well-today’-boekje drie dingen op die op die dag goed zijn gegaan. Deze simpele oefening is zo krachtig, dat het zelfs mensen uit hun depressie kan helpen! Ook het team van Hills houdt zo'n boek bij.


When one door of happiness closes, another one opens.

(Hoe) mogen wij jou blij maken?

 
 

→ Geven maakt gelukkig? Meer dan 20 gratis cadeautjes vind je hier.