'Geluk moet je delen.'

Wij zijn gezegend met allerlei mensen die ons een warm hart toedragen. Een hechte Facebook community van meer dan 2.000 mensen, meer dan 30 enthousiaste media, partners die altijd voor je klaar staan, gasten die meedenken en buren bij wie je aan kunt kloppen.. Hieronder zetten wij enkele vrienden in het zonnetje.

 

Koffiebranderij BOON

Lianne Bertens van ‘BOON’ is de trotse eigenaresse van een unieke en kleinschalige koffiebranderij in het centrum van Den Haag. Zij roostert al haar bonen zelf. Als voormalig chef was zij de ideale persoon om de Papa Kazmi blend mee te ontwikkelen. Deze is geïnspireerd door het Hills menu.

De ‘Papa Kazmi’ blend kenmerkt zich door het nootachtige (amandel) van de Capucas en de exotische fruittonen (abrikoos en cranberries) uit Ethiopië. De cacaotonen uit Brazilië geven de melange een mooi rond en vol aroma.

  1. Capucas / Honduras / 60% (biologisch gecertificeerd)

  2. Fazenda Rainha / Brazil / 30%

  3. Yirgacheffe / Ethiopia / 10%

 

Green Bowl

Green Bowl is een salad bar die vanaf de opening in 2013 letterlijk als kool groeit. Nu al een begrip in Den Haag. De founders van Green Bowl - Soontat en Liting - kwamen maanden voordat de zaak open ging langs om Papa Kazmi's naan te proeven. Zij waren meteen verliefd. De naan naturel en naan koriander garlic serveren zij bij de salades, met 2 huisgemaakte dips. Ook de naan mix voor thuis wordt goed verkocht.

 

Welcome to Wine

Hoewel Cor Gordijn de voormalig leraar filosofie en Frans was van onze founders, is wijn misschien wel zijn grootste passie. Sinds 2006 actief in het geven van workshops en verkopen van pure wijnen. Cor heeft samen met ons de - geheel biologische - wijnkaart vormgegeven.

Logo.jpg
 

Style Kitchen

Het team van deze kledingwinkel een paar deuren verderop komt regelmatig lunchen, chai meenemen en voor een drukke koopavond dineren. Op onze beurt komen wij er om vergaderingen te hosten. Op de eerste etage hebben ze hier een geweldige, unieke plek voor. Wij kunnen het weten, want voor brainstormsessies maken wij er zelf ook gebruik van :). Waar we ook trots op zijn, is dat Style Kitchen sinds kort een verkoopkanaal is voor Papa Kazmi.

 

't Fruithuisje

Een collega familiebedrijf in Delft is 't Fruithuisje, gerund door de gebroeders Hillali. Hoewel ze het altijd druk hebben, slagen ze er altijd in te leveren. Zelfs als je eigenlijk te laat met een bestelling bent, doen zij hun best om je alsnog van dienst te zijn.

Soms zie je ze - letterlijk - door Delft rennen.

Soms zie je ze - letterlijk - door Delft rennen.

 
 

Nu Interieur

Als je op ons lijkt, word je direct verliefd op het werk van Nathalie en Tessa. Hun Instagram en blog geven een goed beeld van wat zij in hun mars hebben. Wij leerden de dames kennen als gasten van Hills, maar al snel werd het meer dan dat. Zij zijn namelijk degenen die de - internationaal bekende - handles op onze 'monumentale' kasten leveren. Vaak vragen mensen welke versie wij hebben. Die ontdek je hier.

 
 

Ook een partner worden? Let us know!