Chef 'Papa Kazmi' heet je welkom :) 

✓  Voor mensen die iets nieuws willen ontdekken. Ervaar de unieke keuken van de chef Papa Kazmi. Een combinatie van de authentiek Indiase- en de Westerse keuken.

✓ Ook voor mensen die een speciaal dieet volgen. Bij ons is namelijk geen enkel dieet speciaal

✓ Voor mensen die van gezond, vers en huisgemaakt eten houden. Van de Biryani (met bruine Basmati, groenten en noten) tot de rauwe cacao taart (gemaakt van 6 superfoods) tot de ijsthee.

✓ Maak het zo gek als jij wilt. Kom voor een snelle hap, of om uitgebreid te tafelen.

✓ Ook voor biologische wijn of een (Cobra) biertje.


Ze serveren super gezond EN super lekker eten.
— Priscilla van Es

Alleen voor een 'echt' unieke ervaring. Je kunt beter elders eten wanneer

X Je aan frisdrank verslaafd bent. Voor ons is dat teveel suiker, en teveel E-nummers. Probeer eens een huisgemaakte cooler, ijsthee of lemonade.

X Je het onbekende vermijdt. Van buiten zie je niet dat we een restaurant zijn. We zijn namelijk gevestigd in een voormalige, beroemde bakkerij. Durf jij de stap naar binnen te zetten?

X Je liever voor de bekende (saaie) weg gaat. We serveren veel gerechten die je niet overal kunt krijgen. Zelfs aan bekende gerechten geven we onze eigen draai.

X Je ongezond eet en hier geen problemen mee hebt. Een frituur? Kennen wij niet.

X Je prijs belangrijker vindt dan kwaliteit. Alles is vers en huisgemaakt. Niet duur, maar zeker niet goedkoop.

wiet.jpg

Priscilla van Es (27) 

Orthopedagoge uit Den Haag

'Kwaliteit boven kwantiteit; een levensmotto waar ik waarde aan hecht en volledig ervaar bij Hills & Mills. De ingrediënten zijn op kwaliteit geselecteerd en dit proef je terug in de gerechten en smoothies. Ik fiets dan ook graag even langs om de nieuwste smoothies te proeven en van de gezelligheid te genieten. Geregeld neem ik vrienden mee om heerlijk te dineren, omdat ik één ding zeker weet.. Hills weet wat een puur en eerlijke leefstijl is, enthousiasmeert en verveelt nooit.'


Benieuwd hoe we dit concept tot stand hebben gebracht?